Woman of the month: Laura Callebaut

banner-Laura-Callebaut-koffieshop

Bij RectoVerso draait alles om het versterken van sterke en onafhankelijke vrouwen. Daarom zetten we elke maand een krachtige klant in de kijker. Precies twee jaar geleden plaatste Laura Callebaut de allereerste bestelling op onze webshop. Symbolisch kozen we ervoor om de spits af te bijten met onze 'vrouw van de maand' met deze 'boss girl'.

 

Ik ben Laura, 27 jaar en derde generatie van de koffiebranderij 'Maeskes Roem' in Aalst. Momenteel run ik het bedrijf samen met mijn familie. We produceren meer dan 84 miljoen kopjes artisanale specialiteitenkoffie per jaar! We doen zowel ons eigen label als private label. Dit betekent dat we twee verschillende soorten klanten hebben, eindconsumenten en bedrijven zoals supermarkten, restaurants en koffiehuizen.

Mijn dagen beginnen al vroeg in de koffiebranderij waar ik al om 6 uur 's ochtends begin met de productie.
Er zijn nooit 2 dagen hetzelfde dat maakt het werk zo spannend. Van het runnen van de productie, het prospecteren van nieuwe klanten, het bezoeken van bestaande klanten, tot het ontwikkelen van nieuwe koffiemengelingen, het runnen van onze eigen koffieshop, en het overzien van de financiën. Mijn baan is zo veelzijdig als het maar kan!

 
Laura Callebaut - Koffieshop

 

 

WAAROM RECTO VERSO?

Eerst en vooral voel ik me verbonden met het merk omdat het ook een familiebedrijf is met een 100% Belgische productie, net zoals Maeskes Roem. De kwaliteit is geweldig en de ontwerpen zijn prachtig! Ik ben vooral gek op hun leggings, die ik zowel voor sport als dagelijks gebruik draag. Ze zitten zo comfortabel! Mijn lievelingsstuk is de typo legging, het eerste artikel dat ik precies 2 jaar geleden kocht. Vorige week heb ik de neon legging gekocht, en ik vind hem nog comfortabeler! Bovendien heeft hij een zakje aan de zijkant voor mijn telefoon, wat geweldig is omdat ik mijn telefoon vaak kwijt raak!

 

Laura-Callebaut-Workout-Neon