Woman of the month: Anse

Bij RectoVerso empoweren we graag sterke en onafhankelijke vrouwen. Daarom zetten we elke maand een heel straffe klant in de kijker. Anse Van Gestel richtte vorig jaar met Moon Games haar eigen fashion- en lifestylelabel op, met de focus op seizoensloze en duurzaam gebreide sweaters en knitwear.

Balance is key

Als nieuw samengesteld gezin met vier jonge kinderen is het elke dag een uitdaging om de balans tussen werk en privé te bewaren. Sport is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven om de chaos onder controle te krijgen en balans te creëren. Stijlvolle sportkleding gaat daar hand in hand mee samen.

Hardlopen in de ochtend geeft me meteen de juiste hoeveelheid energie om de to-do's en meetings van die dag tegen te gaan. Herken je dat 'vraag me alles’-gevoel?

Ik ga vaak hardlopen nadat ik de kinderen op school heb afgezet. En het is superhandig om op de terugweg naar huis in mijn sportkleding te kunnen stoppen bij de supermarkt of de bakker. RectoVerso-sportkleding past in elke omgeving. Bovendien hangen mijn RectoVerso-stukken tussen mijn andere kleding in de kast! Waarom? Omdat ze stijlvol zijn en makkelijk te combineren zijn met de meer geklede stukken in mijn kast.

 

Relax, peace, zen

Mijn partner en ik zijn gepassioneerd door “sustainable outdoor living”. Het is verweven in ons leven via zijn bedrijf Organic-Concept. In onze vrije tijd werken we vaak samen aan onze tenthuis, tuinieren we, mediteren we of spelen we samen met de kinderen. Het is tijdens deze activiteiten dat mijn RectoVerso-outfits zeker worden getest op hun duurzaamheid, aangezien ze meerdere keren per week in de wasmachine belanden....

Made in Belgium

Waarom RectoVerso? Net als Moon Games wordt de kleding in België geproduceerd. Voor mij is dit zeker een pluspunt! Niet dat andere landen geen kwaliteit kunnen leveren, maar ik ben dol op een lokaal verhaal, het ambachtelijke aspect en het transparante productieproces. Voor Moon Games vind ik het een groot voordeel om vanaf de eerste schets tot en met de kwaliteitscontroles direct met de betrokken partij te kunnen overleggen en bij problemen direct oplossingsgericht te werk te kunnen gaan. Ik kan me voorstellen dat het bij RectoVerso niet anders is. Een ander gemeenschappelijk kenmerk is de bewuste keuze voor hoogwaardige (duurzame) grondstoffen. De stukken zijn zeer comfortabel om te dragen en hebben een lange levensduur.

Wil je meer weten over het merk? Bezoek de website of volg Moon Games op Instagram.

 
 

 

Instagram Moon Games